Anlæg af ny terrasse på Fyn

Sparvath er din professionelle anlægsgartner i Odense og på Fyn. Vi har masser af erfaring med at lægge terrasser i sten og fliser.
Du kan se eksempler på vores arbejde i galleriet under belægning.
Vi udfører kvalitetsarbejde så resultatet bliver lige som du ønsker det. Med en stab af erfarne og veluddannede anlægsgartnere, får du den nyeste viden og bedste metoder lige ved hånden. Har du spørgsmål når vi arbejder på dit projekt, så stiller du dem bare.

Anlæg af ny terrasse i Odense

Kan virke som en uoverskuelig opgave, så lad os gøre arbejdet. Vi rådgiver og vejleder dig ud fra din haves design og hældninger. Har du en have som skråner meget vil det være en fordel med en støttemur. Så er der også skybrud, dem slipper vi nok ikke for i fremtiden, her kan vi bidrage med viden indenfor LAR – lokal afledning af regnvand – så I ikke ender med at sidde med vand på terrassenl. Kort sagt – ved anlæg af ny terrasse – tænker vi på det hele.

anlæg af ny terrasse

Udseendet af den nye terrasse

Der er mange muligheder indenfor fliser og sten når du får lavet anlæg af ny terrasse. De skal naturligvis passe til jeres hus og have og være i en prisklasse I kan håndtere. Vi rådgiver jer om muligheder og fordele samt ulemper ved forskellige belægninger.

Kontakt og geografi

Anlægsgartner Sparvaths gartnere finder du i Odense og overalt på Fyn. Vi kigger gerne forbi og giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave – så ring til os på tlf. 65 96 21 26 allerede i dag. Eller kontakt os vedr. anlæg af ny terrasse her

Andre services

Udover anlæg af ny terrasse kan vi også lægge stier og indkørsler så I har noget flot og holdbart at se på. Vi tilbyder haveservice til vedligeholdelse og pleje af private haver og virksomheders udenoms arealer.

Morten Sparvath

Morten Sparvath
Indehaver
Tlf.: 65 96 21 26

morten@sparvath.info