Belægning til have og udenomsarealer

Hos anlægsgartner Sparvath har vi mange års erfaring med belægninger. Vi udfører alle former for belægning i beton, tegl, sandsten samt granit. I vores galleri er der eksempler på hvordan belægning til have og udenoms arealer kan se ud, tag et kig og se om det giver gode ideer.

Den privatehave

Har du bygget nyt hus eller ønsker du at lave ændringer i din eksisterende have, kommer vi gerne forbi med god rådgivning og udarbejder gratis tilbud. Med vores kompetente og erfarene medarbejdere sikre vi at du får udført et første klasses stykke håndværk.

Vi udarbejder også havetegninger og planteplaner dog mod betaling

Virksomhedens udearealer

Pæne omgivelser ved virksomheden giver et godt indtryk når der kommer gæster eller forretningspartnere på besøg. En flot belægning Odense til have og udenoms arealer, kan gøre meget for at skabe et professionelt udtryk. Det er også en bonus i forhold til de ansatte, som får et hyggeligt sted at socialisere og få noget sol. Om det er et lille eller stort projekt I har i tankerne, er vi hos Sparvath anlægsgartner altid klar til at udfører opgaven.

Udover belægning Odense kan vi varetage

Jeres grønne haver og store som små beplantede udenoms arealers vedligeholdelse, såsom græsslåning, plantning af buske, blomsterbede og opsætning af hegn. Vi skaber små oaser hvor I kan nyde det danske sommervejr som familie, medarbejdere eller med gæster. Mangler der en pavillon i haven eller som hyggested for medarbejderne, har vi kompetencerne til at sætte den op. Vi kan også stå for den lokale afledning af regnvand fra arealerne, så der ikke kommer vand ind i kælderen eller på stueetagen. Kort sagt kan I få hjælp med forskellige opgaver, så læs videre og finder I ikke lige jeres problem – så ring – vi kan løse rigtig mange opgaver.

Morten Sparvath

Morten Sparvath
Indehaver
Tlf.: 65 96 21 26

morten@sparvath.info