Støttemur

En støttemur er god at have når din grund skråner, du vil lave højbede eller en hævet terrasse. Støttemurer kan også bruges til at opdele haven, da du kan få en kombination af sten og hegn.
 
Hos anlægsgartner Sparvath har vi erfaring med flere typer støttemurer bygget op i forskellige sten. Der er lukkede støttemurer hvor der ikke er mellemrum imellem stenen så der kan gro planter – det er der så i den åbne støttemur. Det der gør støttemurer komplicerede, er når grunden hælder, så skal der tages højde for forankring og hvor stor belastning mureren kan holde. Vi kører ud i Odense og på Fyn og sætter støttemur og hegn op hvis det er din løsning.
 

Materialer til en støttemur

Der er en del muligheder i forskellige stentyper og beton, hvis det ønskes.
De fleste byggemarkeder har nogle stentyper på lager sammen med plantesten, så hustruen kan få blomster plantet rundt omkring.
Er det en høj skrående støttemur der skal bygges op, skal vi se på området og vurderer hvor stor en belastning det er for den bagvedliggende jord. Er der yderligere særlige forhold kan det være en fordel at kontakte en geoteknisk ekspert.
Du kan se eksempler på støttemurer vi har opsat i galleriet.
 

Rådgivning og geografi

Hos anlægsgartner Sparvath kan du altid få rådgivning og vejledning omkring dine projekter. Når du er afklaret – giver vi et uforpligtende tilbud du kan summe over. Vi kan kontaktes på tlf. 65 96 21 26 – så ring endelig.
Vi kører i Odense og på resten af Fyn. Bor du lidt udenfor det område, ser vi gerne på dit projekt og giver tilbud.
 

Har du flere opgaver

Har du flere opgaver, så laver vi gerne et samlet tilbud til dig. Med opsætning af støttemur kan såning af ny plæne være på tale, eller plantning i højbede. Vil du have en pavillon eller pergola sat op, klarer vi også det.

Morten Sparvath

Morten Sparvath
Indehaver
Tlf.: 65 96 21 26

morten@sparvath.info