Anlægsgartner i Odense og på Fyn

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenoms arealer, både sommer og vinter, hos private, foreninger, virksomheder samt offentlige institutioner. Som noget helt specielt, er vi erfarne specialister i stensætning – kort sagt, drømmer du om en mur eller belægning af naturlige sten, har vi evnerne og tålmodigheden. Stensætning ses mest ved kirker og i gamle skel herhjemme. Det giver en rustik stemning og har en vis charme.

Anlægsgartner Sparvath er en troværdig samarbejdspartner, som værner om anlægsgartner faget. Vi yder altid kvalitetsarbejde til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Du kan naturligvis få rådgivning om dit projekt, om det så er anlæg af en have eller hvilken slags trappe der vil passe til jeres hus. Finder du ikke noget om det du vil have lavet, så ring alligevel, vi kan mange ting og er ret fleksible.

Ejendomsservice hos anlægsgartner Sparvath

Vi har udvidet vores arbejdsområde en del med ejendomsservice. Har du en bygning eller virksomhed der trænger til et eftersyn, så kontakt os. Vores nye medarbejdere kan løse reparationsopgaver både ude og inde, rydde sne og tage sig af de tilhørende grønne arealer. Ejendomsservice tilbydes i Odense og overalt på Fyn.

Anlægsgartner Sparvath er naturligvis medlem af Danske anlægsgartnere (DAG), som sikrer dig kvalitet i arbejdet.

Teamet hos anlægsgartner Sparvath

Vores team af motiverede, fagligt dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark sikrer dig et godt resultat.
Vi er en virksomhed, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, så vores medarbejdere møder vores kunder glade og veloplagte.

Hvis du har brug for professionel hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 96 21 26 for et uforpligtende tilbud.

Geografi

Hos anlægsgartner Sparvath tager vi opgaver på hele Fyn og i Odense. Bor du på landet eller i byen, er du privat eller en virksomhed, og har brug for hjælp til en opgave, er vi altid klar til at rådgive og udfører den.

Morten Sparvath

Morten Sparvath
Indehaver
Tlf.: 65 96 21 26

morten@sparvath.info