Flisebelægning i indkørsel

Hos anlægsgartner Sparvath har vi mange års erfaring med lægning af fliser. Om du ønsker ens eller et flot mønster i din indkørsel, så kan vi håndtere det. Er du i tvivl om hvilken slags flisebelægning der vil passe i din indkørsel, så rådgiver vi dig om fordele og ulemper i forhold til din grund.

Vi sørger for det hele. En god indkørsel består af en underbund, et bundsikringslag, et bærelag, et afretningslag og belægning. Der skal naturligvis også være fald på belægningen, så vandet kan løbe af. Udover at lave din flisebelægning i indkørslen, kan vi også regnvands sikre din indkørsel og hus, da vi er uddannede i LAR – lokal håndtering af regnvand.

Flisebelægning indkørsel – udseende

Der er flere muligheder for fliser og mønstre i indkørslen. En flisebelægning i indkørselen kan bestå af fortandede sten som griber ind i hinanden og modvirker bevægelser i både længde og tvær aksen. Der er også fortandede fliser som kun modvirker bevægelsen i en retning og sidst men ikke mindst er der de glatte sten som ikke modvirker nogle bevægelser.

flisebelægning i indkørslen

Mønsteret vi kan lægge fliserne i så du får en flot flisebelægning i indkørslen er:
Vinkelforbandt – hvor fliserne skifter vinkel hele tiden – det er flot men giver en del spild ved kanterne.
Blokforbandt – er nemt at lægge og giver ikke noget spild ved kanterne af indkørslen.
Løbeforbandt – her kan man vælge at lade 1/4 til 1/2 flise gå ind over, efter hvor megen plads der er.

Du kan se mere ang. belægning her

Kontakt og geografi

Hos anlægsgartner Sparvath er vi til at tale med, vi rådgiver og vejleder dig gerne så du får lige det du ønsker. Du kan altid kontakte os om flisebelægning i indkørsel og få et uforpligtende tilbud, du skal bare ringe på tlf. 65 96 21 26.
Geografisk kan du finde os i Odense og på resten af Fyn, så ønsker du vi kommer forbi, er der aldrig langt for os. Ring endelig

Morten Sparvath

Morten Sparvath
Indehaver
Tlf.: 65 96 21 26

morten@sparvath.info